Norbo är oroligt efter Alpackattacken


Idag är de allvar



Silversmedspelle

HEHEHEHE åkte till skolan idag å de va inte en enda lektion.. värt. jaja men jag hann iaf se en röv. men angående silversmedsbenbrytarcosmonautpelle så har han de inte alltid så lätt.





Hemma hos Alexander

Ja jo jag var ju hemma hos Alexander från fredagen till idag. ja de va väl trevligt dörutoma tt han slog mig stenhårt med sina härdade händer. nåväl en sak till vill jag tillägga. och det är att deras toalettlock har blivit bättre. så nu vet ni.... HAHA föresten hörni! när farsan kom å skjutsade hem mig så åkte vi en genväg över nån bro HAHAHAHA vänta! vänta!! såhär var det.. innan vi kom till bron så tittade jag ut genom fönstret på höger sida åså såg jag en röv.




sitter i skolan... eller?

Hej alla kroppar som sitter där ute å förmultnar i blindo. HAHA nej skoja fyfan. va har ni gjort idag då? men svara iställe för å läs HAHA de komemr endå inte bli nå roligare än såhär :) SVARA!?haha


Raffes Dans och musik

haha ja idag har jag haft så makalöst å helt jävla fucking otroligt mycke å gööö...men endå lixom vafaN VILL  NI ATT JAG SKA SKRIVA??!VAAA?!?!?!!!!1 :@....alltså fyfan va matt jag blir idag så har det varit as trevligt vill jag bara tilläga anders och skon. HAHAHAHAHAHAHA nej men helt jävla serri nu.. serri me berri å hans kärring. HAHA..hehehhheHEHE.. men vafan endå. en seriös sak kan jag väl endå berätta! vi fick besök idag å jag har ätit glasstårta. m?





RSS 2.0